Meniu
Your Cart

Produse cu aplicatii speciale

BRAND: Dreiturm MODEL: 4702
Detergent de curățare de bază, universal, cu mare putere de curățare, pentru îndepărtarea peliculelor multistratificate de ceară și polimeri. D1 NEU nu conține clorură de amoniu, astfel încât poate fi folosit și în spații climatizate. Poate fi folosit pe pardoseli rezistente la apă și substanțe ..
413,53lei
Fără TVA:347,50lei
BRAND: Dreiturm MODEL: 4772
Șampon concentrat, foarte eficient, pentru curățarea în profunzime a fibrelor textile. Conține solvenți activi pentru înlăturarea murdăriei și grăsimilor, precum și polimeri protectivi pentru fibrele textile. Neutru, de aceea are rol de protecție a țesăturii. Cu efect de protecție și parfum ..
527,32lei
Fără TVA:443,13lei
BRAND: Dreiturm MODEL: 4340
Degresant utilizat în industria de prelucrare a produselor alimentare, gastronomie, catering. Indicat pentru utilizarea în echipamente de înaltă presiune. VARIOL® A are efect puternic de eliminare a grăsimilor, uleiului și solvenților. Se poate folosi atât manual, cât și cu mașini de curățat și ..
54,30lei
Fără TVA:45,63lei
BRAND: Dreiturm MODEL: 4341
Degresant utilizat în industria de prelucrare a produselor alimentare, gastronomie, catering. Indicat pentru utilizarea în echipamente de înaltă presiune.VARIOL® A are efect puternic de eliminare a grăsimilor, uleiului și solvenților. Se poate folosi atât manual, cât și cu mașini de curățat și dispo..
543,00lei
Fără TVA:456,30lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)