Meniu
Your Cart

Prezentare

LORDIAM IMPORT EXPORT

distribuitor certificat al firmelor
MANDREX,HUSQVARNA SI TYROLIT


Domeniul constructiilor evolueaza continuu de la an la an, prin utilizarea tehnologiilor moderne, vizand criteriile timpului de executie si a preciziei operatiuniilor.


Tehnica diamantata permite perforari, taieri si rectificari, demolari a structurilor din beton intr-un timp foarte scurt si grad ridicat de precizie. Avantajul utilizarii tehnice diamantate vizeaza protejarea cladirilor in care se executa lucrarile de perforare si taiere, fiind eliminate vibratiile, trepidatiile, aparitia fisurilor si a prafului datorita utilizarii apei in procesul de executie.


Echipamentele si utilizarea echipamentelor destinate acestui domeniu, masini de carotat, masini de taiat cu disc diamantat, masini de taiat cu fir diamantat, permit executia operatiunii simple a gaurilor de hote, goluri de ventilatie, de scurgere, taiere parapeti sau demolari balcoane, dar si operatiuni cu grad ridicat de executie, taieri ecluze baraje, taieri poduri si grinzi.


Pentru orice operatiune solicitata, dupa verificarea parametrilor tehnici ai lucrarii si alegerea modalitatii de lucru, echipele noastre sunt specializate in desfasurarea oricarei activitati de perforare sau taiere diamantata.


Pe langa prestarile de servicii oferite, acoperim productia de accesorii destinate acestui domeniu, prelungitoare, adaptoare sau flanse din otel ori aluminiu si comercializam utilaje si dispozitive destinate carotarii si taierii betonului sau zidariei.