Meniu
Your Cart

Aspirator Husqvarna W 70 P Se livreaza la precomanda

Aspirator Husqvarna W 70 P Se livreaza la precomanda
Aspirator Husqvarna W 70 P Se livreaza la precomanda
12.836,02lei
Fără TVA: 10.786,57lei
  • STOC: Pre-Comanda
  • MODEL: 967664704

W 70 P este un aspirator industrial de șlam și beton umed, puternic, conceput pentru cele mai dificile activități. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor componente din oțel inoxidabil de înaltă calitate și o combinație specială de filtru și element de plutire care protejează motorul. În condițiile în care majoritatea aspiratoarelor umede pot gestiona doar apă, W 70 poate gestiona lichide precum șlamul, uleiurile și lichidele de răcire pentru prelucrare. Recomandat pentru găurirea, tăierea, măcinarea betonului și tăiere pereți/sârmă. Soluțiile ingenioase ușurează lucrul cu W 70 P. Pomparea poate avea loc în același timp cu aspirația. Golirea se face prin intermediul unei supape mari în partea de jos pentru o curățare simplă. Roțile fără marcaj sunt protejate împotriva perforării și se blochează în față.

Doriţi o privire mai detaliată? Aflați detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor și beneficiilor sale.

W 70

Durabilitate recunoscută

Carcasa din oțel inoxidabil, furtunul rezistent la strivire, sistem de blocare pivotant din aluminiu, șasiul rulant din oțel galvanizat și colierele din oțel pentru etanșarea ermetică sunt detalii care permit o durată lungă de viață.
W 70, Polyester filter assy with float

Dezactivare supraumplere fiabilă

Sistemul patentat de filtrare/plutire asigură un flux de aer maxim și o închidere fiabilă umedă în cazul supraumplerii.

Presiune de pompare extremă

Pompa puternică de evacuare este capabilă să pompeze betonul umed 9 metri pe verticală sau 200 de metri pe orizontală.
W 70 P emptying


Spune-ţi opinia

Multumit de produs?
Nemultumit Multumit